2023 1

Hvalpeværtskoordinator

Hvalpeværtskoordinator til træning og vejledning af servicehundeaspiranter (hvalpe og unghunde) og deres hvalpeværter for foreningen Servicehunde Til Handicappede (STH).


STH søger en dygtig og engageret hvalpeværtskoordinator til at indgå i et hvalpeværtskoordinator-team. Som hvalpeværtskoordinator deltager du i træning og vejledning af vores sjællandske hvalpeværter, 10 timer ugentligt.

Du skal være kontaktperson for en del af vores dejlige, frivillige hvalpeværter, som lægger hjem og hjerte til grundtræningen af servicehundeaspiranter i alderen fra ca. 2-12 måneder. Du indgår i et team med en instruktør. Sammen guider og uddanner I hvalpeværterne, så de på den bedst mulige måde får forudsætningerne for at forberede servicehundeaspiranterne til deres fremtidige job som servicehunde til børn og voksne med bevægelseshandicap. Derudover skal du være med til at finde de helt rigtige hvalpe, der skal ind i programmet.

En del af opgaveporteføljen er:

  • At være kontaktperson for og support af en del af STH’s hvalpeværter.
  • At afholde spændende og udviklende træning for hvalpeværter og hvalpe/unghunde, fysisk og online.
  • At afholde hvalpeværtsinterview og godkende hvalpeværter.
  • At kontakte opdrættere samt at hvalpeteste, købe og udplacere egnede hvalpe.
  • At deltage i mentaltest af unghunde.
  • At udføre administrativt arbejde ift. de allokerede hvalpe/værter.

Faglige kompetencer

En STH-servicehund er et ”højtspecialiseret hjælpemiddel”, og det er afgørende, at vores nye hvalpekoordinator har nedenstående kompetencer:

  • Du er uddannet hundeinstruktør med certifikat eller en udtalelse fra en anerkendt hundeforening eller privat hundetræneruddannelse.
  • Du har opdateret teoretisk viden og praktisk erfaring med træning af hvalpe og unghunde via positive træningsmetoder og har indgående kendskab til klikker-træning.
  • Du har viden, systematik og træningsmæssige færdigheder til både at tilrettelægge og udføre træning af hvalpe og hvalpeværter.
  • Du har viden om og praktisk erfaring med problemløsning af de mest almindelige adfærdsproblemer med hvalpe og unghunde.
  • Du har minimum tre års træner-/instruktørerfaring. 

Personlige kompetencer

Du vil som hvalpeværtskoordinator komme i kontakt med mange forskellige typer mennesker. Derfor er det vigtigt, at du trives i omgangen med mennesker, og at det giver dig en god energi.

  • Du er empatisk, social og med gode samarbejdsevner.
  • Du har struktur og overholder deadlines.
  • Du er god til konstruktiv kommunikation.
  • Du er kreativ og løsningsorienteret.
  • Du bor på Sjælland.
  • Det er et krav, at du har kørekort og egen bil med mulighed for transport af 1-2 hunde.

Vi tilbyder dig en enestående mulighed for at blive tilknyttet en professionel, ADEu internationalt akkrediteret velgørende forening, som uddanner specialtrænede servicehunde. STH arbejder målrettet med nøje udvalgte hunde, som trænes til et særligt formål: servicehunde til mennesker med bevægelseshandicap. Du får mulighed for at præge servicehundeaspiranterne helt fra begyndelsen og gøre en uvurderlig forskel for de mennesker, der matches med en veluddannet og velfungerende servicehund.

Vi anvender udelukkende positive træningsmetoder og bruger i stort omfang klikkertræning.

Start: hurtigst muligt.

Løn efter kvalifikationer med udgangspunkt i at STH er en velgørende forening.

Søg stillingen her via Jobindex inden d. 30. september 2024 kl. 12.00. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lise Lotte Christensen på mail: servicehunde@sth-servicehunde.dk


STH er en nonprofit-forening, der har til formål at uddanne og udplacere specialtrænede social- og servicehunde til at hjælpe mennesker med bevægelseshandicap. STH er fuldgyldigt medlem af den europæiske servicehundeorganisation ADEu og dermed også medlem af den internationale organisation ADI. 

Servicehundeaspirant Dexter

Servicehundeaspirant Axel

Servicehundeaspirant Ralle

 

 

2023 09 30 STH Dog A Thon 2023 HQ 300

Dog-A-Thon 2024

Sæt kryds i kalenderen! Lørdag d. 21. september 2024 mødes vi til Dog-A-Thon i Dyrehaven i Klampenborg

Læs mere ›
IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›
Billede af Frankie med bamse

Støt STH

Støt os med kr. 200 ,- om året på mobilepay 15758 - eller se de mange andre muligheder for at give et bidrag

Læs mere ›
Billede af servicehund

Kan jeg få en servicehund?

Vi udplacerer kun servicehunde til mennesker med fysisk funktionsnedsættelse. Det sker gennem en ansøgelsesproces, der sikrer det bedste match mellem hund og bruger

LÆS MERE ›