2023 Nov Bestået Offentlighedstest

Hip, hip, hurra - tillykke med færdiguddannelsen som STH servicehundeinstruktør

 


Anette kom til STH som hundetræner i 2020 og startede sin uddannelse som instruktørelev i 2022. Med sin nye titel kan Anette nu stolt tilføje STH servicehundeinstruktør til sit visitkort.

Udover at være servicehundeinstruktør, har Anette også ansvaret for træning af STH's hvalpeværter og fungerer som hvalpekoordinator. Hendes dedikation og passion for hunde gør hende til en uvurderlig del af vores team.

Om Anette

Anette er indehaver af Stengaardens Hundecenter og har over 25 års erfaring i hundeverdenen. Hun har påbegyndt uddannelsen som naturplejehundefører, hvor hendes egen hund, Alfa, er under træning som naturplejehund med speciale i stor kulsvamp.

Med en baggrund som hundetræner i forskellige foreninger og uddannelser som adfærdsrådgiver, hundeinstruktør, hundemassør samt klikker- og rallyinstruktør, bringer Anette en bred vifte af færdigheder til bordet. Hun har også erfaring fra flere dyreklinikker, hvilket yderligere understøtter hendes omfattende viden og kompetencer inden for hundetræning og adfærd.

Vi glæder os til at se Anette fortsætte sit fantastiske arbejde og ønsker hende et stort tillykke med den nye titel som STH servicehundeinstruktør!

 

Miljøtræning med Elisabeth og servicehundeaspirant Karl

Hvalpeværtstræning

Anette med Sorba og Rover

Samtræning med Christian og Sorba

Hvalpeudvælgelse

Hvalpeværtstræning

Hvalpeværtstræning med Simone og servicehundeaspirant Dexter

Anette og hendes egen hund Alfa

STH Hvalpeveste

Bliv hvalpevært og gør en forskel

Har I tid og overskud til at træne, passe og pleje en hvalp i 6 - 8 måneder, så inviterer vi til informationsaften d. 2/10 kl. 18:00-20.30 i Handicap Organisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Tilmeld dig senest 23/9 pr. mail til mail@sth-servicehunde.dk.

Læs mere ›
2023 09 30 STH Dog A Thon 2023 HQ 187

Dog-A-Thon lørdag den 21. september kl. 11:00-14:30 i Dyrehaven, Klampenborg

Læs mere ›
Billede af Frankie med bamse

Støt STH

Støt os med kr. 200 ,- om året på mobilepay 15758 - eller se de mange andre muligheder for at give et bidrag

Læs mere ›
IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›